top of page

Het tijdstip wordt later bepaald

|

Parkeerplaats De Valk Roofvogels

Wandelworkshop Roofvogels (2)

Een heerlijke wandeling met aansluitend in Lunteren een demonstratie van wilde vogels. Wat zijn de weetjes in de natuur en hoe kunnen we deze dieren beschermen.

Wandelworkshop Roofvogels (2)
Wandelworkshop Roofvogels (2)

Tijd en locatie

Het tijdstip wordt later bepaald

Parkeerplaats De Valk Roofvogels, Hammerdijk 2, 6741 JK Lunteren, Nederland

Over het evenement

Alle wandelingen, workshops en excursies zijn gericht op wild. We moeten geluk hebben om het wild te zien. Omdat we het wild zo min mogelijk willen verstoren verzoek ik u donkere kleding te dragen en geen felle kleuren, denk daarbij ook aan uw rugtas. Houdt daarbij rekening met warmte en kou d.m.v. laagjes en een regenjas bij regen en zonnebrandcrème bij felle zonneschijn. Voor elk uur is het raadzaam een flesje water mee te nemen. Goede wandelschoenen zijn een must en mag u i.v.m. uw gezondheid niet te ver wandelen is het raadzaam uw huisarts te raadplegen. We gaan op pad om te beleven, ontdekken, genieten en te leren en daarom is het vaak leuk een verrekijker en fotocamera(mobiel) bij de hand te hebben. Bij de paddenstoelenwandeling kun je ook een spiegeltje meenemen. Bij sporen kan het handig zijn de lengte op te meten. BELEEF, ONTDEK, GENIET en LEER tijdens een SPORTIEVE WANDELING!

Wildwandelen onthoudt zich van elke vorm van aansprakelijkheid. Voor verdere informatie verwijs ik u naar de website van Wildwandelen.net.

Tickets

  • Wandelworkshop Roofvogels

    We gaan veel over roofvogels leren.

    € 25,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

Evenementgegevens: Events
bottom of page