top of page

Het tijdstip wordt later bepaald

|

Parkplaats tegenover De Hof van Ede

Wandeling over het WATERLEVEN

We maken een mooie wandeling waarbij we diverse poelen bezoeken. Er is al heel wat onderwaterleven. Omdat het 2de Paasdag is mogen kinderen bij 2 betalende volwassen gratis mee. Het is raadzaam laarsjes aantrekken :-)

Wandeling over het WATERLEVEN
Wandeling over het WATERLEVEN

Tijd en locatie

Het tijdstip wordt later bepaald

Parkplaats tegenover De Hof van Ede, Verlengde Arnhemseweg 144, 6718 SM Ede, Nederland

Over het evenement

Alles komt weer tot leven en zo ook de onderwaterwereld. Verder een heerlijke wandeling waarbij we kunnen genieten van het voorjaar en hopelijk de eerste mooie zonnestralen. De parkeerplaats bevindt zich aan de andere kant van de Verlengde Arnhemse weg tegenover Dierenpenion De Hof. Deze wandeling is ook geschikt voor kinderen. 

Alle wandelingen, workshops en excursies zijn gericht op wild. We moeten geluk hebben om het wild te zien. Omdat we het wild zo min mogelijk willen verstoren verzoek ik u donkere kleding te dragen en geen felle kleuren, denk daarbij ook aan uw rugtas. Houdt daarbij rekening met warmte en kou d.m.v. laagjes en een regenjas bij regen en zonnebrandcrème bij felle zonneschijn. Voor elk uur is het raadzaam een flesje water mee te nemen. Goede wandelschoenen zijn een must en mag u i.v.m. uw gezondheid niet te ver wandelen is het raadzaam uw huisarts te raadplegen. We gaan op pad om te beleven, ontdekken, genieten en te leren en daarom is het vaak leuk een verrekijker en fotocamera(mobiel) bij de hand te hebben. Bij de paddenstoelenwandeling kun je ook een spiegeltje meenemen. Bij sporen kan het handig zijn de lengte op te meten. BELEEF, ONTDEK, GENIET en LEER tijdens een SPORTIEVE WANDELING!

Wildwandelen onthoudt zich van elke vorm van aansprakelijkheid. Voor verdere informatie verwijs ik u naar de website van Wildwandelen.net.

Tickets

  • Wandeling over Waterleven

    De kikkers zijn druk in de weer. Wellicht kunnen we dit waarnemen.

    € 15,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

Evenementgegevens: Events
bottom of page