top of page

Het tijdstip wordt later bepaald

|

De locatie wordt later bepaald

Wandeling met eetbare Planten

Tijdens een wandeling gaan op zoek naar eetbare planten en verzamelen voor een heerlijke salade. Met wat kleine toegevoegde ingrediënten kunt u iets prachtigs op tafel zetten. De locatie wordt kort van tevoren bekend gemaakt.

Wandeling met eetbare Planten

Tijd en locatie

Het tijdstip wordt later bepaald

De locatie wordt later bepaald

Over het evenement

Heb je wel eens een salade uit de natuur gegeten. We verzamelen in groepjes wilde planten. Het is handig daarbij een mandje te hebben en handschoenen. We doen ons best om daar iets moois van te maken. Je mag wat olfijfolie, nootjes, gebakken spekjes, blokjes kaas, feta, azijn, mee nemen. Voor zout, peper, snijplankje, mes wijn en druivensap zorg ik. Ook graag eigen bord,beker en bestek meenemen. We gaan smullen. Vergeet niet je zonnehoed mee te nemen want we zitten lekker buiten en dat levert mooie landlevenplaatjes op. Het klaar maken van de salade doen we in de buurt van de auto. 

Alle wandelingen, workshops en excursies zijn gericht op wild. We moeten geluk hebben om het wild te zien. Omdat we het wild zo min mogelijk willen verstoren verzoek ik u donkere kleding te dragen tijdens de wandeling en geen felle kleuren, denk daarbij ook aan uw rugtas. Houdt daarbij rekening met warmte en kou d.m.v. laagjes en een regenjas bij regen en zonnebrandcrème bij felle zonneschijn. Voor elk uur is het raadzaam een flesje water mee te nemen. Goede wandelschoenen zijn een must en mag u i.v.m. uw gezondheid niet te ver wandelen is het raadzaam uw huisarts te raadplegen. We gaan op pad om te beleven, ontdekken, genieten en te leren en daarom is het vaak leuk een verrekijker en fotocamera(mobiel) bij de hand te hebben. Bij de paddenstoelenwandeling kun je ook een spiegeltje meenemen. Bij sporen kan het handig zijn de lengte op te meten. BELEEF, ONTDEK, GENIET en LEER tijdens een SPORTIEVE WANDELING!

Wildwandelen onthoudt zich van elke vorm van aansprakelijkheid. Voor verdere informatie verwijs ik u naar de website van Wildwandelen.net.

Tickets

Prijs

Aantal

Totaal

 • Wandeling met eetbare planten

  € 25,00

  Tijdens een wandeling gaan op zoek naar eetbare planten en verzamelen voor een heerlijke salade. Met wat kleine toegevoegde ingrediënten (die u zelf mag meebrengen, zie beschrijving website) kunt u iets prachtigs op tafel zetten.

  € 25,00

  0

  € 0,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

Evenementgegevens: Events
bottom of page