top of page

za 14 mrt

|

Parkeerplaats Planken Wambuis

Wandelexcursie WILD ZWIJN (2)

Kom tijdens een wandeling alles te weten over het Wilde Zwijn. Hoe komen ze uit de winter, kunnen we sporen van ze vinden en is afschot eigenlijk wel noodzakelijk.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Wandelexcursie WILD ZWIJN (2)
Wandelexcursie WILD ZWIJN (2)

Tijd en locatie

14 mrt 2020, 10:00 – 12:30

Parkeerplaats Planken Wambuis, Verlengde Arnhemseweg 146, 6718 SM Ede, Nederland

Over het evenement

Wilde Zwijnen. Een dier waar we eigenlijk niet zoveel vanaf weten. Hij wordt gegeten en bezwijkt aan een Afrikaanse Pest. Toch kunnen we dit nuttige dier niet missen. Ik neem jullie graag mee op ontdekking en met een beetje geluk kunnen we de eerste jongen van dit jaar zien. Beloven kan ik niets, maar hun sporen zijn overal te vinden. We doen dit in het gevarieerde landschap van Planken Wambuis tijdens een prachtige wandeling.  Alle wandelingen, workshops en excursies zijn gericht op wild. Omdat we het wild zo min mogelijk willen verstoren verzoek ik u donkere kleding te dragen en geen felle kleuren. Houd daarbij rekening met warmte en kou d.m.v. laagjes en een regenjas bij regen en zonnebrandcrème bij elle zonneschijn. Voor elk uur is het raadzaam een flesje water mee te nemen. Goede wandelschoenen zijn een must en mag u i.v.m. uw gezondheid niet te ver wandelen is het raadzaam uw huisarts te raadplegen. We gaan op pad om te beleven, ontdekken, genieten en te leren en daarom is het vaak leuk een verrekijker en fotocamera(mobiel) bij de hand te hebben. Bij de paddenstoelenwandeling kun je ook een spiegeltje meenemen. Bij sporen kan het handig zijn de lengte op te meten. BELEEF, ONTDEK, GENIET en LEER tijdens een SPORTIEVE WANDELING! 

   

Wildwandelen onthoudt zich van elke vorm van aansprakelijkheid. Voor verdere informatie verwijs ik u naar de website van Wildwandelen.net.

Tickets

  • Wandelexcursie Wildzwijn

    We gaan kijken of we dit mooie dier kunnen spotten.

    € 15,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

Evenementgegevens: Events
bottom of page