top of page

Het tijdstip wordt later bepaald

|

Parkeerplaats Hotel Papendal

Wandelen in de sporen van de VOS (2)

We gaan op avontuur op zoek naar de vos. We zoeken sporen maar bekijken ook zijn leefomgeving. In maart zijn de jongen al geboren.

Wandelen in de sporen van de VOS (2)
Wandelen in de sporen van de VOS (2)

Tijd en locatie

Het tijdstip wordt later bepaald

Parkeerplaats Hotel Papendal, Papendallaan 3, 6816 VD Arnhem, Nederland

Over het evenement

Er zijn verhalen over de vos. Hij zou hebben gezorgd dat we minder vogels in het weiland hebben. Is dat wel zo? Er zijn lokaties waar de tamme vossen toenadering zoeken tot de mens. Graag leg ik uit waarom het niet goed is de dieren te voeren maar wel belangrijk zijn voor onze natuur. Welke verbanden zijn er als het gaat om dood doet leven.  

Alle wandelingen, workshops en excursies zijn gericht op wild. We moeten geluk hebben om het wild te zien. Omdat we het wild zo min mogelijk willen verstoren verzoek ik u donkere kleding te dragen en geen felle kleuren, denk daarbij ook aan uw rugtas. Houdt daarbij rekening met warmte en kou d.m.v. laagjes en een regenjas bij regen en zonnebrandcrème bij felle zonneschijn. Voor elk uur is het raadzaam een flesje water mee te nemen. Goede wandelschoenen zijn een must en mag u i.v.m. uw gezondheid niet te ver wandelen is het raadzaam uw huisarts te raadplegen. We gaan op pad om te beleven, ontdekken, genieten en te leren en daarom is het vaak leuk een verrekijker en fotocamera(mobiel) bij de hand te hebben. Bij de paddenstoelenwandeling kun je ook een spiegeltje meenemen. Bij sporen kan het handig zijn de lengte op te meten. BELEEF, ONTDEK, GENIET en LEER tijdens een SPORTIEVE WANDELING!

Wildwandelen onthoudt zich van elke vorm van aansprakelijkheid. Voor verdere informatie verwijs ik u naar de website van Wildwandelen.net.

Tickets

  • Wandeling in de sporen VOS

    We gaan op avontuur op zoek naar de vos. We zoeken sporen maar bekijken ook zijn leefomgeving.

    € 15,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

Evenementgegevens: Events
bottom of page