top of page

Het tijdstip wordt later bepaald

|

Chalet St. Helenaheuvel

Top of Trees wandeling (6)

We wandelen om adembenemende uitzichten te zien. Hoe zijn deze landschappen ontstaan. Heeft Nederland echt bergen. Soms is het een beetje klimmen, maar we nemen alle tijd.

Top of Trees wandeling (6)
Top of Trees wandeling (6)

Tijd en locatie

Het tijdstip wordt later bepaald

Chalet St. Helenaheuvel, Sint Helenalaan 2, 3941 EH Doorn, Nederland

Over het evenement

 Deze wandeling is voor de avonturier. We genieten van alles wat we zien waarbij vergezichten de verassing bieden van deze wandeling. Elke maand weer een andere lokatie.  Deze wandeling leent zich niet voor mensen slecht ter been. Indien mogelijk houden we een korte pauze voor koffie/ thee of chocolademelk. Dit kan tijdens of na de wandeling plaats vinden. Je kunt zelf iets te eten meenemen. Alle wandelingen, workshops en excursies zijn gericht op wild. We moeten geluk hebben om het wild te zien. Omdat we het wild zo min mogelijk willen verstoren verzoek ik u donkere kleding te dragen en geen felle kleuren, denk daarbij ook aan uw rugtas. Houdt daarbij rekening met warmte en kou d.m.v. laagjes en een regenjas bij regen en zonnebrandcrème bij felle zonneschijn. Voor elk uur is het raadzaam een flesje water mee te nemen. Goede wandelschoenen zijn een must en mag u i.v.m. uw gezondheid niet te ver wandelen is het raadzaam uw huisarts te raadplegen. We gaan op pad om te beleven, ontdekken, genieten en te leren en daarom is het vaak leuk een verrekijker en fotocamera(mobiel) bij de hand te hebben. Bij de paddenstoelenwandeling kun je ook een spiegeltje meenemen. Bij sporen kan het handig zijn de lengte op te meten. BELEEF, ONTDEK, GENIET en LEER tijdens een SPORTIEVE WANDELING!

Wildwandelen onthoudt zich van elke vorm van aansprakelijkheid. Voor verdere informatie verwijs ik u naar de website van Wildwandelen.net.

Tickets

  • Wandeling Top of Trees Doorn

    We wandelen om adembenemende uitzichten te zien. Hoe zijn deze landschappen ontstaan.

    € 25,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

Evenementgegevens: Events
bottom of page