top of page

vr 13 mrt

|

Parkeerplaats Eethuys Airborne

Speuren naar de DAS

Dit keer ga ik jullie alles vertellen over de DAS. Zo'n bijzonder dier, zwart met wit. Hij leeft in een hele bijzondere leefomgeving.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Speuren naar de DAS
Speuren naar de DAS

Tijd en locatie

13 mrt 2020, 10:00 – 12:30

Parkeerplaats Eethuys Airborne, Telefoonweg 2, 6871 NJ Renkum, Nederland

Over het evenement

We bezoeken een echte dassen burcht en ik vertel meer over het leven van dit bijzondere dier. Waarom zien we hem zo weinig. Het is een bijzondere tijd voor het dier, ik ga jullie vertellen waarom. Alle wandelingen, workshops en excursies zijn gericht op wild. We moeten geluk hebben om het wild te zien. Omdat we het wild zo min mogelijk willen verstoren verzoek ik u donkere kleding te dragen en geen felle kleuren, denk daarbij ook aan uw rugtas. Houdt daarbij rekening met warmte en kou d.m.v. laagjes en een regenjas bij regen en zonnebrandcrème bij felle zonneschijn. Voor elk uur is het raadzaam een flesje water mee te nemen. Goede wandelschoenen zijn een must en mag u i.v.m. uw gezondheid niet te ver wandelen is het raadzaam uw huisarts te raadplegen. We gaan op pad om te beleven, ontdekken, genieten en te leren en daarom is het vaak leuk een verrekijker en fotocamera(mobiel) bij de hand te hebben. Bij de paddenstoelenwandeling kun je ook een spiegeltje meenemen. Bij sporen kan het handig zijn de lengte op te meten. BELEEF, ONTDEK, GENIET en LEER tijdens een SPORTIEVE WANDELING!

Wildwandelen onthoudt zich van elke vorm van aansprakelijkheid. Voor verdere informatie verwijs ik u naar de website van Wildwandelen.net.

Tickets

  • Speuren naar de DAS

    Wandeling waarbij de leefomgeving van de das gaan bekijken.

    € 15,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

Evenementgegevens: Events
bottom of page