top of page

Dagdelen in nov, dec, jan en febr 2021

|

samen bepalen we de locatie in overleg

Privé WANDELING

Privé WANDELING waarin u aangeeft in een deel op de Veluwe u zou willen wandelen of ik u adviseer u een bepaalde omgeving. U bepaald het tijdstip van vertrek waarin we een dagdeel in de ochtend of middag lopen van maximaal 3 uur. Stuur een mail aan Arletteklok@gmail.com.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Privé WANDELING
Privé WANDELING

Tijd en locatie

Dagdelen in nov, dec, jan en febr 2021

samen bepalen we de locatie in overleg

Over het evenement

Wandelen is gezond en Wandelen maakt ons hoofd leeg. Een prettige manier om te ontspannen en te bewegen. Vindt u het spannend om te starten? Dan heb ik als natuurgids de ervaring om u op deze weg te begeleiden. Neem met mij ruim voor uw geplande wandeldag contact op via de mail: Arletteklok@gmail.com. U geeft daarbij aan wanneer u van plan bent te wandelen, welk dagdeel, hoelang u wilt wandelen en de eventuele afstand. Op dat moment kijk ik dan of ik beschikbaar ben. Vermeld ook of u een getrainde wandelaar bent of starter. Daarna zal ik u contacten en een voorstel doen. In overleg kijken we dan waar de wandeling start. Goede wandelschoenen zijn een aanrader. Houdt rekening met het weer bij regen en koude wind. Neem voor elk uur een flesje drinken mee en eventueel iets te eten zoals een ontbijtkoek. Bij felle zon wat zonnebrandcreme. Een verrekijker of mobiel om foto's te maken is raadzaam. Ik kijk er naar uit samen een gezellige wandeling te hebben. We maken er een belevenis van! Er is wel een maar..... bij verkoudheid of verhoging blijft u volgens de RIVM maatregelen thuis.  Mocht dit wel het geval zijn dan ben ik genoodzaakt de wandeling af te breken en naar een andere datum te verplaatsen. Wildwandelen onthoudt zich van iedere vorm van verantwoordelijkheid. U dient zelf met uw huisarts te overleggen indien u medische problemen ondervindt.

Tickets

  • Privé WANDELING

    Dit ticket is een reservering voor het tijdstip waarop samen tussen de cliënt en Wildwandelen.net per email is overeen gekomen dat er wordt gewandeld voor maximaal 1 dagdeel van maximaal 3 uur op de Veluwe, Veluwezoom of Heuvelrug. Deze reservering is pas definitief bij een aantoonbare betaling. Daarvoor verwijs ik u naar de betalingswijze.

    € 50,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

Evenementgegevens: Events
bottom of page