top of page

wo 21 okt

|

Natuurcentrum Veluwe

Paddenstoelenwandeling (8)

Wat zijn eigenlijk paddenstoelen? Waartoe dienen ze. Een teken van gezonde natuur. Wellicht zien we de vliegenzwam en voor sommige is het tovenarij. Voor beginners en gevorderden die houden van een mooie wandeling.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Paddenstoelenwandeling (8)
Paddenstoelenwandeling (8)

Tijd en locatie

21 okt 2020, 10:00 – 12:00

Natuurcentrum Veluwe, Groot Ginkelseweg 2a, 6718 SL Ede, Nederland

Over het evenement

We gaan op zoek naar paddenstoelen tijdens een mooie herfstwandeling. We staan soms ook even stil bij paddenstoelen en daardoor lopen we meestal tussen de 5 en 10 km. Een paddenstoel is het vruchtlichaam van veel soorten schimmels (zwammen). Paddenstoelen vormen maar een klein deel van de schimmel, waarvan het grootste deel zich in de bodem bevindt in de vorm van schimmeldraden. De snelle groeiwijze, de grillige vormen en de kleuren van paddenstoelen werden vanuit een bijgeloof toegeschreven aan tovenarij. Kun je paddenstoelen eigenlijk eten? Al deze onderwerpen komen aan bod en verder genieten we van de natuur.

Tickets

  • Paddenstoelen wandeling (7)

    We maken een mooie herfstwandeling en kijken of we wat mooie paddenstoelen kunnen ontdekken. We leren dat dit de vruchten zijn uit de natuur. Wellicht zien we de vliegenzwam. Voor beginners en gevorderden.

    € 15,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

Evenementgegevens: Events
bottom of page