top of page

vr 12 jun

|

Parkeerplaats Kwintelooijen

Landschappen Wandeling (3)

Heide, waterkant, naalden-en loofbos en zandverstuiving we gaan het allemaal beleven. Veel dieren groot en klein ontwikkelen zich in dit stadium van het jaar. We laten ons verassen wat er te zien is.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Landschappen Wandeling (3)
Landschappen Wandeling (3)

Tijd en locatie

12 jun 2020, 10:00 – 12:30

Parkeerplaats Kwintelooijen, Oude Veensegrindweg 55, 3911 TA Rhenen, Nederland

Over het evenement

In deze tijd is er van alles waar te nemen. Parende zandhagedissen, hommels, bijen, waterkevers, heidevlinders, Vingerhoedskruid, jonge vogels, jonge zwijnen, bramen, libelles en jonge kikkers. We maken er een heerlijke wandeling van en laten het zien van soorten aan het toeval over. Alle wandelingen, workshops en excursies zijn gericht op wild. We moeten geluk hebben om het wild te zien. Omdat we het wild zo min mogelijk willen verstoren verzoek ik u donkere kleding te dragen en geen felle kleuren, denk daarbij ook aan uw rugtas. Houdt daarbij rekening met warmte en kou d.m.v. laagjes en een regenjas bij regen en zonnebrandcrème bij felle zonneschijn. Voor elk uur is het raadzaam een flesje water mee te nemen. Goede wandelschoenen zijn een must en mag u i.v.m. uw gezondheid niet te ver wandelen is het raadzaam uw huisarts te raadplegen. We gaan op pad om te beleven, ontdekken, genieten en te leren en daarom is het vaak leuk een verrekijker en fotocamera(mobiel) bij de hand te hebben. Bij de paddenstoelenwandeling kun je ook een spiegeltje meenemen. Bij sporen kan het handig zijn de lengte op te meten. BELEEF, ONTDEK, GENIET en LEER tijdens een SPORTIEVE WANDELING!

Wildwandelen onthoudt zich van elke vorm van aansprakelijkheid. Voor verdere informatie verwijs ik u naar de website van Wildwandelen.net.

Tickets

  • Landschappenwandeling 3

    Veel dieren groot en klein ontwikkelen zich in dit stadium van het jaar. We laten ons verassen wat er te zien is.

    € 15,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

Evenementgegevens: Events
bottom of page