top of page

Het tijdstip wordt later bepaald

|

Pannenkoekenhuis Den Strooper

In de sporen van de WOLF

De ene houdt van wolven de ander ziet het als lastige beesten. In deze wandeling staat dat niet ter discussie. We leren hoe de wolf denkt, leeft en handelt. Waarom is de wolf belangrijk voor onze natuur.

In de sporen van de WOLF
In de sporen van de WOLF

Tijd en locatie

Het tijdstip wordt later bepaald

Pannenkoekenhuis Den Strooper, Koningsweg 18, 6816 TC Arnhem, Nederland

Gasten

Over het evenement

De wolf.  Dit sociale dier haalt steeds de media. Zouden we dit jaar weer nieuwe welpjes mogen verwachten. Waarom verdween de wolf jaren geleden. Kunnen wij de wolf in Nederland een plaats bieden. Bij rewilding staat dit dier op nummer 1. Uitgebreid vertel ik jullie alles over dit bijzondere mooie dier. Wellicht vinden we nog sporen van hem. Voor wie hem ziet koester het moment. Alle wandelingen, workshops en excursies zijn gericht op wild. We moeten geluk hebben om het wild te zien. Omdat we het wild zo min mogelijk willen verstoren verzoek ik u donkere kleding te dragen en geen felle kleuren, denk daarbij ook aan uw rugtas. Houdt daarbij rekening met warmte en kou d.m.v. laagjes en een regenjas bij regen en zonnebrandcrème bij felle zonneschijn. Voor elk uur is het raadzaam een flesje water mee te nemen. Goede wandelschoenen zijn een must en mag u i.v.m. uw gezondheid niet te ver wandelen is het raadzaam uw huisarts te raadplegen. We gaan op pad om te beleven, ontdekken, genieten en te leren en daarom is het vaak leuk een verrekijker en fotocamera(mobiel) bij de hand te hebben. Bij de paddenstoelenwandeling kun je ook een spiegeltje meenemen. Bij sporen kan het handig zijn de lengte op te meten. BELEEF, ONTDEK, GENIET en LEER tijdens een SPORTIEVE WANDELING!

Wildwandelen onthoudt zich van elke vorm van aansprakelijkheid. Voor verdere informatie verwijs ik u naar de website van Wildwandelen.net.

Tickets

  • In de sporen van de WOLF

    Dit prachtige dier, de koning van de natuur.

    € 15,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

Evenementgegevens: Events
bottom of page