top of page

zo 15 dec

|

Parkeerplaats Rest. Planken Wambuis

Excursie: Winterwandeling GESLOTEN herhaling in jan/feb 2020

Wat is er heerlijker dan te genieten van de intense kou. Twee jaar geleden kwam er een dik pak sneeuw naar beneden. Het landschap is bijzonder kaal en toch valt er nog veel te ontdekken. Ga je mee op ontdekking in de natuur? Laten we hopen dat we kunnen genieten van een wit landschap.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Excursie: Winterwandeling GESLOTEN herhaling in jan/feb 2020
Excursie: Winterwandeling GESLOTEN herhaling in jan/feb 2020

Tijd en locatie

15 dec 2019, 13:30 – 15:00

Parkeerplaats Rest. Planken Wambuis, Verlengde Arnhemseweg 146, 6718 SM Ede, Nederland

Gasten

Over het evenement

Een anderhalf uur durende wandeling, waarbij we stevig doorstappen om het warm te houden. We laten informatie aan het toeval over. Bij sneeuw kunnen we wellicht een spoor volgen, in andere gevallen is er misschien rijp in de lucht. Wat zijn de kenmerken van de winter en wat gebeurd er met de dieren tijdens de kou. Wellicht laten ze zich zien of kunnen we ontdekken waar ze verblijven. Hebben dieren ook problemen als het vriest. Na de frisse wandeling duiken we heerlijk naar binnen voor een heerlijke opwarmer. Trek gepaste kleding aan tegen weer en wind. Indien er sneeuw ligt zijn boots of hoge wandelschoenen geen overbodige luxe. Deze wandeling leent zich niet voor mensen moeilijk ter been.

Tickets

  • Excursie Winterwandeling

    Dit ticket is het bewijs voor de excursie. In de prijs is inbegrepen een deel voor het Rewildingsfonds en een verrassingsdrankje na de wandeling.

    € 17,50
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

Evenementgegevens: Events
bottom of page