top of page

do 15 okt

|

Parkeerplaats Plantage Willem III

Bronstwandeling Damhert (2)

Iedereen staat altijd versteld hoe groot dit machtige dier is. Zijn hormonen zijn hem nu de baas. We gaan dit beest bewonderen in al zijn pracht.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Bronstwandeling Damhert (2)
Bronstwandeling Damhert (2)

Tijd en locatie

15 okt 2020, 16:45 – 18:45

Parkeerplaats Plantage Willem III, 3921 DZ Elst, Nederland

Over het evenement

Robuust met zijn geweien was hij de heerser van het wild. Inmiddels is hij dat niet meer en heeft de wolf zijn entree gemaakt. Verassend werkt dat positief. U krijgt uitgebreid uitleg over het machtige dier met zijn mooie kroon en hopen dat u het Burlen kunt aanschouwen.

Alle wandelingen, workshops en excursies zijn gericht op wild. We moeten geluk hebben om het wild te zien. Omdat we het wild zo min mogelijk willen verstoren verzoek ik u donkere kleding te dragen en geen felle kleuren, denk daarbij ook aan uw rugtas. Houdt daarbij rekening met warmte en kou d.m.v. laagjes en een regenjas bij regen en zonnebrandcrème bij felle zonneschijn. Voor elk uur is het raadzaam een flesje water mee te nemen en iets te eten. Goede wandelschoenen zijn een must en mag u i.v.m. uw gezondheid niet te ver wandelen is het raadzaam uw huisarts te raadplegen. We gaan op pad om te beleven, ontdekken, genieten en te leren en daarom is het vaak leuk een verrekijker en fotocamera(mobiel) bij de hand te hebben. Bij de paddenstoelenwandeling kun je ook een spiegeltje meenemen. Bij sporen kan het handig zijn de lengte op te meten. BELEEF, ONTDEK, GENIET en LEER tijdens een SPORTIEVE WANDELING!

Wildwandelen onthoudt zich van elke vorm van aansprakelijkheid. Voor verdere informatie verwijs ik u naar de website van Wildwandelen.net.

Tickets

  • De Bronst van Damhert (2)

    Iedereen staat altijd versteld hoe groot dit machtige dier is. Zijn hormonen zijn hem nu de baas. We gaan dit beest bewonderen in al zijn pracht.

    € 15,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

Evenementgegevens: Events
bottom of page